Sunt accesorii care pentru multe femei sunt esentiale pentru a merge la o petrecere si cu atat mai mult in cazul in care aceste bijuterii sunt facute cu pietre pretioase… dar, ce ii face atat de atractivi?

Lucrul normal, dupa cum stim, este sa ii purtam in pavilionul urechii, desi cu noile tendinte in moda, deja de zeci de ani sunt plasati in locuri de neconceput ale corpului de catre barbati si femei si, in acest caz, am vorbi despre „Piercing-uri”.

Poti vedea cercei aurii peste tot acum, dar si cercei argint in modele fantastice. In plus, gama de cercei aur copii este din ce in ce mai impresionanta.

Cerceii si originea lor

Totul indica descoperirile facute in Irak atunci cand au fost raportate primele vestigii ale cerceilor corespunzatori epocii bronzului, spre deosebire de astazi cand cerceii sunt folositi ca si accesorii pentru a evidentia frumusetea fetei oricarei femei sau in cazul barbatilor, in functie de locul in care se afla;

Cerceii fac fata sa iasa in evidenta, iar inainte de a fi doar niste accesorii, acestia erau folositi ca amulete in speranta de a indeparta energia negativa, spiritele rele sau, de asemenea, boli.

Si atunci cerau purtati cercei bebelusi cei mai multe dintre ei fiind cercei rotunzi facuti din aur.

Si se credea ca, pe langa faptul ca au speriat tot ce este rau, purtarea cerceilor a adus lucruri bune, prosperitate, sanatate si tot ceea ce este pozitiv pentru persoana care le-a purtat si odata cu trecerea timpului, utilizarea cerceilor la femei si-a recapatat avantul in secolul al XX-lea si a devenit foarte frecvent pentru fiecare femeie sa poarte cercei de tot felul in lobul urechii.

Ulterior, cerceii au inceput sa fie purtati in urechi ci si in nas sau buric. Acum poti cumpara cercei lungi, cercei cu diamante si alte tipuri de cercei interesanti.

Desi astazi cerceii nu sunt folositi pentru a indeparta spiritele rele, utilizarea cerceilor si a modei piercing s-a raspandit atat de mult incat este normal sa vezi si un barbat purtand un cercel pe sprancene, nas sau ureche, altii mai indrazneti, au cercei si in alte parti ale corpului.

Cele mai des intalnite branduri sunt cerceii Swarovski, acei cercei cu pietricele fabuloase si foarte pretioase, si Pandora Cercei, acei cercei care se potrivesc de obicei cu bratarile care au acelasi nume.

Indiferent de modelul pe care il alegi, cu siguranta vei obtine cele mai interesante modele daca ii cauti cu mare atentie.

Best Top Oferte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *